Over ons

Al meer dan 90 jaar een familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat! Begonnen in Ursem met Oma van de Nes. Nico en Jolanda van de Nes zijn de derde generatie en ook de vierde generatie (Kim en Lars) zijn inmiddels ingetreden in het bedrijf! Verdeeld over inmiddels twee winkels.

Een deskundig en persoonlijk gericht advies is noodzakelijk om een goede keuze te kunnen maken. Bij Nico van de Nes ben je in goede handen!

De Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners. Een groep van slaapspecialisten die het gezond en comfortabel slapen bevorderen. De Slaapkenner staat voor vakmanschap, kwaliteit, uitstekend persoonlijk advies en een goede service. 

Breed assortiment

vooraanzicht-voorjaar-2016-nico-van-de-nes-lr

Schagen:

Slaapkenner NICO VAN DE NES geven wij op 1000 m2 gestalte aan alles wat met slapen te maken heeft; matrassen, bedbodems, boxsprings,topdekmatrassen, hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel en badgoed,linnenkasten en accessoires om een sfeervolle slaapkamer te creëren waar u tot rust kunt komen.

aanzicht-winkel-ursem

Ursem:

NICO VAN DE NES Wonen & Slapen kunt u op 800 m2 verdeeld over twee verdiepingen, terecht voor sfeervol wonen en slapen. Alles wat met slapen te maken heeft zoals hierboven vermeld én een breed assortiment tapijt, gordijnen, allerlei soorten vloeren, rolgordijnen, jaloezieën.

Persoonlijk, deskundig en eerlijk slaap- en interieuradvies
De aanschaf van een goed bed is een lastige klus. Maar bij ons is uw nachtrust in goede handen. Door te inventariseren wat uw wensen en eventuele fysieke klachten zijn, gaan we samen op zoek naar het bed dat het beste bij u past. Tijdens het proefliggen ervaart u de verschillen van slaapsystemen. Ook het kiezen van de juiste, sfeervolle aankleding kan soms een hele opgave zijn. Wij hebben alles in huis om u te inspireren en de mooiste materialen en kleuren te combineren tot uw persoonlijke smaak. Wij zijn geheel onafhankelijk, dat bekend geen beperkingen door een bepaald merk en geen voorraden waaruit verkocht moet worden. Voor iedere klant de perfecte slaapoplossing en interieur op maat!

Eigen bezorgers, monteurs en stoffeerders
Wij werken met eigen mensen in de buitendienst. Mannen met kennis van zaken en al jarenlange ervaring in het monteren en installeren van uw bed en het vakkundig stofferen van uw kamer en trap, monteren van raamdecoratie en het leggen van houten vloeren. U blijft niet zitten met de verpakkingen, die nemen zij weer mee terug. De bezorgdienst is flexibel en rijdt geen vaste routes, alles gebeurd op afspraak, dus wanneer het u uit komt.

Kwaliteitsmerken onder één dak
Wij werken met toonaangevende merken voor zowel slaapcomfort als woninginrichting. Doordat wij meerdere merken onder één dak hebben, kunt u gemakkelijk de merken met elkaar vergelijken.
Klik hier om alle merken te bekijken.

Actief door heel Noord-Holland
Wij leveren door heel Noord-Holland kwaliteitsbedden en woningstoffering. Van Den Helder, Julianadorp, Schagen, Waarland, Nieuwe Niedorp en Dirkshorn. Tot Heerhugowaard, Obdam, Ursem, Schermerhorn, de Goorn, de Rijp en de Beemster.

Winkel Schagen

Slaapkenner
Nico van de Nes

Winkel Ursem

Nico van de Nes
Wonen & slapen

Winkel Langedijk

Slaapkenner
Nico van de Nes

Klanten vertellen

Echte verhalen van tevreden klanten

 • Monique Stam

  "Prima advies en goede service!!!"

  Meer lezen
 • Hilly de Jong

  "Wij hebben een boxspring van Auping gekocht bij deze zaak en zijn bijzonder tevreden met de manier waarom we geholpen…

  Meer lezen
 • Gerco Eikelenboom

  "Nico van de Nes heeft mij een prima, eerlijk advies en goede service gegeven voor een uitstekend bed."

  Meer lezen