Zorgtoepassingen

Comforte - bedden voor vandaag en morgen!
Wij hebben hoog/laag bedden en bedliften waarmee u het comfort van uw eigen bed kunt blijven ervaren maar wel alle mogelijkheden van een zorgbed kunt gebruiken. Ook als u samen wilt blijven slapen - wat natuurlijk, juist bij ziek en zeer extra fijn is! In dat geval intergreren we alle zorgtoepassingen aan de ene kant en wordt de andere kant als ‘gewoon‘ bed uitgevoerd. Dit kan zowel in een (modern) ledikant als in een boxspring. Hierdoor voldoet het bed aan alle eisen en kunt u toch samen blijven slapen. Ook zijn alle bedden voorzien van een comfortabele (instelbare) instaphoogte. Kortom; voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing!

Speciale zorgafdeling in Schagen
In onze winkel in SCHAGEN hebben wij de complete zorgcollectie staan. Kom eens langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt gratis vóór de deur parkeren en onze winkel in geheel gelijkvloers en ruim opgezet, dus goed toegankelijk met rolstoel of scootmobiel.

De voordelen van Comforte:

Comfortabele en instelbare instap hoogte. Hierdoor ook goed toegankelijk vanuit een rolstoel.

Elektrisch verstelbaar bij rug gedeelte en in de knieholten voor comfortabele en ontspannen zithouding.

Naar eigen smaak samen te stellen in verschillende modellen en een breed aanbod aan stoffen en kleuren.

Hoog/laag lift zorgt voor gemak bij het opmaken. Hierdoor komt het bed als het ware naar je toe. En veel ruimte om gemakkelijk onder het bed stof te zuigen.

Alle functies van een traditioneel zorgbed. Alles wat het u en uw verzorger zo gemakkelijk mogelijk maakt. Inclusief trendelen en anti-trendelenburg functie.

Te combineren met heel veel soorten (en merken) matrassen. Voor het juiste comfort en ondersteuning per persoon bekeken.

Ook verkrijgbaar in 1-persoons uitvoering.

Het zogenoemde ‘ziekenhuisbed‘ maar dan uitgevoerd in uw eigen stijl, kleur en met het comfort van een matras dat perfect bij u past.