Bedbodems

Goed slaapcomfort begint bij de basis..

De bodem, of beter gezegd uw matrasdrager zorgt voor een perfecte ondersteuning en ventilatie van uw matras. Uw bedbodem en matras dienen goed op elkaar te zijn afgestemd. Hieronder lichten wij de vier meest gebruikte bedbodems toe. Al onze bedbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke en verstelbare uitvoering.

lattenbodem

De lattenbodem.
De betere lattenbodem is een bodem die een corrigerende functie in zich heeft. Over de breedte van het bed zijn latten geplaatst. Elke lat staat enigszins bol zodat er een verend effect ontstaat. Om te zorgen dat de lattenbodem ook in de lengte van het lichaam meebeweegt kunnen de latten dankzij flexibele veerelementen ook nog kantelen. Met onze NOX maatwerk-lattenbodem is het zelfs mogelijk deze matrasdrager geheel naar uw lichaam aan te passen. Uw lengte, gewicht, postuur, slaapgewoonten en persoonlijke voorkeur bepalen de instelling van de bodem. Het resultaat; een ergonomische ondersteuning van uw matras en daarmee uw lichaam.

De schotelbodem.
Onze schotelbodem bestaat uit een groot aantal flexibele schotelelementen die niet aan elkaar vast zitten. De individuele elementen absorberen en verdelen samen de druk van het matras zowel in de lengte als in de breedte. De honingraat structuur van de schotels zorgen ervoor dat uw slaapsysteem op de best mogelijke manier geventileerd wordt.

schotelbodem
72359, auping, product, joska

De spiraalbodem.
Een spiraalbodem bestaat uit een netwerk van individueel in elkaar gedraaide spiralen, die in een stalen frame gespannen zijn. Het meest voorkomend is de dwars gespannen spiraal. Er ontstaat een lengte en breedte werking. Door de open structuur ventileert deze bodem uitzonderlijk goed, wat de levensduur van uw matras bevordert.

De boxspring.
De boxspring kenmerkt zich door springveren die over de lengte en breedte in het bed zijn geplaatst. Het bed heeft een ‘hogere veerweg’ en veert over het totale oppervlakte mee. Zo wordt het matras heel flexibel ondersteund.
U kunt een boxspring in een ledikant laten plaatsen, maar ook vrijstaand neerzetten. Een vrijstaande boxspring kunt u in een meubelstof laten stofferen zodat deze perfect past in de kleuren van uw slaapkamer.

boxspring

Merken Bedbodems