Tempur

Voel je gewichtloos
Het Tempur materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld door NASA om de druk te verlagen die astronauten ervaren tijdens het opstijgen, maar is tegenwoordig 'gewoon' verkrijgbaar bij slaapkenner NICO VAN DE NES. Het zijn de drukverlagende eigenschappen die de bais vormen voor het unieke comfort van een Tempur bed.

Uitgangspunten die een Tempur bed zo bijzonder maken:

Drukverlagend

Uniek comfort

10 jaar garantie

90 dagen omruilgarantie

tempur matrassen boxsprings bedden ledikanten slaapkenner Nico van de Nes in schagen

Omdat iedereen een andere definitie van comfort heeft, heeft Tempur drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen lig-ervaring:

Tempur Cloud matrassen
Biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en ondersteuning. Het unieke Tempur materiaal wordt gecombineerd met een nieuw ontwikkelde, zachtere comfortlaag voor een gevoel van volledige ontspanning.

Tempur Original matrassen
Waar het allemaal mee begonnen is. Een uitstekende combinatie van comfort en ondersteuning, voor een stabiel comfort.

Tempur Sensation matrassen
Biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras maar dan in combinatie met het comfort en de drukverlagende ondersteuning van Tempur

90 dagen comfortgarantie!
Het is heel belangrijk om echt de tijd te nemen in de winkel om de verschillende combinaties te ervaren en met een persoonlijk advies de juiste combinatie van TEMPUR bodem en matras samen te stellen. Toch kan het wel eens voorkomen dat u, eenmaal thuis, toch niet helemaal aan uw nieuwe bed kunt wennen. Samen met TEMPUR bieden wij u de 90 dagen comfort garantie*. Dat betekent dat wij uw matras of bodem dan gewoon omruilen voor het comfort dat beter bij u past.
* vraag in de winkel naar de voorwaarden.

In onze winkel in Schagen hebben wij de complete collectie TEMPUR matrassen, kussens, bodems en ledikanten.

tempur matrassen kussens bedden traagschuim slaapkenner Nico van de Nes Schagen