Pullman

Slapen betekent ontspannen. Maar slapen is ook een activiteit. Waarbij de prestaties, net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Met het bed als basis. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Daarvan was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al bewust.

Uitgangspunten die Pullman zo bijzonder maken:

Ventilatie

Ondersteuning

Kwaliteit

Duurzaamheid

Pullman; een hotelbed voor thuis
De Pullman bedden zijn ontstaan toen George Pullman bedacht het (lange) reizen per trein comfortabeler te maken. De zeer luxe slaapcoupé bleef niet onopgemerkt. Iedereen die het kon betalen wilde de Pullman sensatie ervaren. Pullman werd dé norm voor goed slapen en ook de beter hotels en cruiseschepen werden voorzien van een Pullman matras. Steeds meer mensen die met dit sublieme comfort in aanraking kwamen, wilde dit ook thuis ervaren. En zo ontwerpt en produceert Pullman sinds 1937 ook boxsprings en matrassen in Nederland; voor bij u thuis!

Één matras 364 comfortzones
Wat het comfort van de Pullman bedden en matrassen zo uniek maakt zijn zit ‘m in het veersysteem: de elektrothermisch geharde insidepocket veer. Een heel ingewikkelde naam voor een eigenlijk heel duidelijk principe: een oersterke, duurzame pocketveer! In de pocketveren zit nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan is dat de eerste aanraking met een Pullman Goldline matras wat soepeler is dankzij de grote buitenveren, waarna de kleinere binnenveren exact de juiste tegendruk geven waar uw lichaam dat behoeft, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.

pullman-inside-pocketveer-nico-van-de-nes