Pullman

PULLMAN is een gevestigde naam en een toonaangevend merk dat al sinds 1937 luxe boxsprings en matrassen toegankelijk maakt voor thuis. Door de unieke InSide pocketveren onderscheiden zij zich in ondersteuning en comfort. Omdat de  collectie matrassen heel breed is, (in veel verschillende prijssegmenten) is er heel veel mogelijk. Kom eens langs en ervaar het zelf!

Uitgangspunten die Pullman zo bijzonder maken:

Inside-pocket technologie

Ondersteuning

Natuurlijke afwerkingen

Hollands fabrikaat

Hét geheim van een PULLMAN matras
Wat het comfort van de matrassen zo uniek maakt zijn zit ‘m in het veersysteem: de InSide pocketveer. Kortom; een veer ín een veer. Het effect hiervan is dat de eerste aanraking wat soepeler is dankzij de grote buitenveren, waarna de kleinere binnenveren exact de juiste tegendruk geven waar jouw lichaam dat nodig heeft; in elke slaaphouding. Dit zorgt ervoor dat de veren zich aanpassen aan jou!

Nederlandse ambacht
De boxsprings en matrassen worden voor een groot deel met de hand gemaakt. Omdat dit in Nederland gebeurd, zorgt dit voor vrij korte levertijden. En hierdoor zijn er veel mogelijkheden om jouw nieuwe bed aan te passen aan jouw wensen qua uiterlijk en ondersteuning. Bekijk hieronder hoe het er aan toe gaat in de fabriek.

pullman inside pocket pocketveermatrassen best getest consumentenbond slaapkenner Nico van de Nes Schagen Ursem Langedijk

Hoe het eraan toe gaat in de fabriek:

PULLMAN boxsprings en matrassen zijn verkrijgbaar in alle drie onze winkels!