Auping

Koninklijke Auping bv is al meer dan 125 jaar het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf. Al een paar jaar op rij worden de matrassen van Auping als beste getest. Auping heeft een toonaangevende collectie bedmodellen. Zowel in de ledikanten- als in de boxspringcollecties. Eigentijds, modieus, functioneel en gewoon óerdegelijk!

Uitgangspunten die een Auping bed zo bijzonder maken:

Ventilatie

Ondersteuning

Kwaliteit

Duurzaamheid

Auping nights; Better days!
Elke dag wil Auping de meest comfortabele en frisse bedden bieden die er bestaan; zodat u niet alleen beter slaapt en wakker wordt, maar u zich ook beter voelt en er beter uitziet. Voor iedereen binnen Auping is er niets dat meer tevredenheid brengt dan elke dag de belofte van ons merk tot leven te brengen:

De binnenkant van een Auping matras; al meerdere jaren op rij als allerbeste getest! Voor iedereen een passend comfort in de ruime matrassen collectie.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers, zoals Frans de la Haye en Thomas Althaus. Het vakmanschap, de toewijding én ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit, met prachtige bedden als resultaat:

Boxspring Criade

Een boxspring Criade van Auping is opgebouwd vanaf een stalen frame waar een spiraalbodem in verwerkt zit; voor optimale ventilatie! Verschillende frame kleuren en hoofd- en voetborden geven je de vrijheid je eigen bed stijl te bepalen.

Ledikant Essential

De Auping Essential is een ledikant in een eigentijds design. Hét bewijs dat een ledikant nog helemaal van nu is!Met keuzes uit verschillende frame kleuren en hoofdbord verkrijgbaar in vele hout- of stofkleuren.

Ledikant Auronde

De Auping Auronde is al meer dan 40 jaar het meest bekende bed van Nederland! En nog stééds helemaal van nu! Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, kleuren en uitvoeringen.

Auping Original

Het Original bedmodel van Auping is een rank model; eigenlijk een luxe onderzetpoot voor de spiraalbodems met eventueel een hoofdbord. Geeft een stoere, industriële look.