Ledikanten

Landelijk, strak, klassiek of modern.. Wij bieden een ruime keuze ledikanten in alle stijlen! Onze ledikanten kunnen in elk gewenst stadium om uw bedsysteem (bodem + matras) heen gebouwd worden. Dus meteen bij aankoop van uw bedsysteem of later. Ook kunnen (bijna) alle ledikanten in een deelbare uitvoering geleverd worden.

Onze collectie bestaat uit ledikanten van o.a.: Auping, Tempur, NOX, Vroomshoop en Steel & Stockings.

Ook een massief houten bed is nog helemaal van deze tijd! Eigentijds en vormgeven voor een warme slaapkamer. Leverbaar in verschillende houtkleuren, waardoor je verschillende stijlen kunt creëren. Van licht eiken tot donker antraciet.

Wat ook een mogelijkheid is; een gestoffeerd ledikant. Als u bijvoorbeeld uw huidige bodems wilt behouden, of het comfort van een spiraal- of lattenbodem prettiger vindt, maar wel de uitstraling van een boxspring mooier vind, dan is dit een perfecte oplossing! Met eindeloze mogelijkheden qua stoffen, kleuren en verschillende typen hoofdborden.

Het ledikant Essential van Auping laat maar zien dat een ledikant helemaal niet oubollig is! Dit model is een goed voorbeeld van een modern, eigentijds ledikant. Dit unieke ontwerp is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, wat het bed steeds een andere stijl meegeeft

Klassiek is iets van alle tijden. Ook daarin hebben wij een uitgebreid aanbod met verschillende modellen en kleuren. Voor een romantische sfeer.

Onze collectie bestaat uit ledikanten van o.a.: Auping, Tempur, NOX, Vroomshoop en Steel & Stockings.