Kinderkussens

Voor de allerkleinste
Mijn eerste kussen is een kussen dat speciaal ontwikkeld is voor kleine kindjes. Een eerste kussen mag natuurlijk niet te dik zijn en dat het kussen wasbaar is, is ook wel een vereiste.
Helemaal anti-allergisch en met een ademende 3D-laag is het kussen volledig dooradembaar. Mijn eerste kussen voldoet aan al deze eisen en geven u en uw kindje een veilig gevoel.

kinderkussen01
start-zijkant

Voor de iets groteren
Naarmate uw kindje groeit, groeit ook de behoefte aan een goede ondersteuning van de nekwervels. De Silvana Start is een mooie volgende stap. Een heerlijk zacht en laag kussen dat bovendien anti-allergisch is en dat goed wasbaar is. Het kussen heeft een licht opstaand kader waardoor het mooi aansluit en ondersteund. Zonder dat het kussen te dwingend en/of te hoog is. Het kussen is voorzien van een ritssluiting, waardoor u eventueel naar behoefte altijd iets van de vulling bij kunt vullen.

Voor de tieners
Grote kinderen in de groei. Te groot voor het Start kussen. Nog te klein voor een ‘volwassen-kussen‘. Wat een heel fijn kussen is voor jonge mensen in de groei is het Melody kussen. Gemaakt van 60 % natuurlatex waardoor het een hele fijne combinatie biedt tussen ondersteuning en comfort. In twee verschillende hoogtes en in soft en medium.

melody

Let wel, dit zijn natuurlijk richtlijnen. Je kent zelf je eigen kindje het beste. En daarbij komt dat elk kind groeit op zijn eigen tempo. Bij twijfel, neem je kindje even mee, dan kunnen we samen kijken wat de beste keuze is.