Tempur kussens

Zoals het unieke TEMPUR materiaal in de matrassen een perfecte ondersteuning bieden en volledig drukverlagend zijn, zo doen de hoofdkussens van TEMPUR dat ook. Alle kussens zijn vormvast, dat betekend dat u ze niet hoeft op te schudden en dat ze altijd dezelfde vorm, hoogte en hardheid houden.

Uiteindelijk doen alle tempur kussens hetzelfde: namelijk ruimte geven voor uw hoofd en ondersteunen in uw nek. Wel zijn er verschillende vormen, die ieder nét een ander gevoel geven;

TEMPUR Original
Het Tempur Original hoofdkussen biedt een goede, licht dwingende ondersteuning in uw nek. De hogere kant sluit goed aan in uw nek als u op uw zij en/of rug ligt. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

TEMPUR Sonata
Een fijn kussen voor zijslapers, door het ‘halve maan‘ model, sluit het kussen lekker om uw nek heen en kunt u uw schouder kwijt tegen en kussen aan. Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes.

TEMPUR Ombracio
Een ondersteunend en knuffelzacht kussen voor onze buikslapers. Dit kussen met speciale inkepingen zorgen ervoor dat u het kussen makkelijk tegen u aan kunt drukken.