Over Nico van de Nes 

Slaapkenner Nico van de Nes is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar een begrip is in Noord-Holland. Ooit begonnen met oma van de Nes. Nico en Jolanda zijn inmiddels de derde generatie. Maar ook de vierde generatie is al actief in het bedrijf aan het werk. Dit is Kim, de oudste dochter van Nico en Jolanda.

Al jaar en dag is de winkel  Nico van de Nes  Wonen en Slapen gevestigd aan de Drechterlandsedijk 14 te Ursem, waar gestalte wordt gegeven aan eigentijds wonen en slapen. Ruime keuze in een sfeervolle winkel, waar u alles op het gebeid van vloerbedekking, raamdecoratie en niet te vergeten, slaapcomfort kunt vinden. Eind 2009 kregen Nico en Jolanda de mogelijkheid het bedrijf uit te breiden naar een tweede vestiging in Schagen; Slaapkenner Nico van de Nes, aan De Wite Paal 243. Hier vindt u echt alles op het gebied van slapen in de meest uitgebreide zin.

De aanschaf van een goed bed is een lastige klus. Bij Slaapkenner Nico van de Nes is uw nachtrust in goede handen. Uw lighouding, lichaamsbouw, eventueel fysieke klachten en natuurlijk wensen qua stijl en comfort zijn de uitgangspunten, waarna we op zoek gaan naar dé combinatie van bed, matras, hoofdkussen en bedtextiel dat perfect bij u past. Wij werken met bekende merken als o.a. Auping, Tempur, Eastborn, Norma, Avek, Vandyck, Bella Donna. Daarnaast hebben wij ook eigen merken als NOX, Optisleep en Forss.

Bent u op zoek naar een leuke inrichting, een nieuw bed, of wilt u gewoon eens wat inspiratie opdoen? Kom vrijblijvend eens langs. Bent u niet in de gelegenheid om binnen onze openingstijden langs te komen, kunt u gerust contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Graag tot ziens in een van onze winkels, de koffie staat voor u klaar!

Met vriendelijke groet,
Nico, Jolanda en Kim van de Nes

 
 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>