AltijdGoedSlapen voor een kleine prijs!

Met de AltijdGoedSlapen collectie bieden wij een ruim assortiment boxspringbedden, matrassen en lattenbodems voor een zeer scherpe prijs- kwaliteitsverhouding van Belgische makelij. Hierdoor zijn er geen lange levertijden en bent u altijd verzekerd van de juiste kwaliteit. 
Eerlijke producten, voor een eerlijke prijs.


Boxsprings
De boxsprings van AltijdGoedSlapen bestaan uit verschillende typen en kwaliteiten boxspringbodems en hoofdborden, ruime keuze aan stoffen en kleuren, en verschillende vormen en hoogtes in de poten. Hiermee creëert u uw eigen bed in de stijl en hoogte die bij u past. Verkrijgbaar in álle breedte- en lengtematen, ook elektrisch verstelbaar.
 

Ledikanten
Onze collectie ledikanten van AltijdGoedSlapen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uivoeringen. Van strak en modern naar landelijk en romantisch. De modellen kunnen in verschillende opstellingen en kleurmogelijkheden. Alle ledikanten zijn te combineren met andere bedsystemen van alle merken. Ook met uw eigen bodems en matrassen. 
 

Matrassen en topdekmatrassen
De brede collectie matrassen bestaat uit verschillende typen zoals bijvoorbeeld; een standaard- of een geneste pocketvering, koudschuim, comfortschuim en latexmatrassen. En daarbij ook een mooi aanbod topdekmatrassen van o.a.: koudschuim, traagschuim en latex. De matrassen zijn gemakkelijk onderling te combineren, waardoor u en uw partner beide vrij zijn in het maken van een persoonlijke keuze.

            

Voor de collectie van AltijdGoedSlapen kunt u terecht in onze beide winkels.

                          

 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>