Silvana; Pluk de nacht..

Silvana is een Nederlands bedrijf wat bij veel mensen bekend staat om de Silvana Support, ookwel  ‘het kussen met de gezichtjes‘. Maar zij bieden nog meer kussens. Een kleine greep uit onze collectie van Silvana:


Silvana Support
‘Het kussen met de gezichtjes‘ is ontwikkeld door fysiotherapeuten en bestaat uit een combinatie van een anti-allergisch bovenvlak en een aparte neksteun van Talalay latex. Deze combinatie geeft u een
unieke ondersteuning. Daarnaast is het kussen ook voorzien van een schoudercontour, waardoor uw nek mooi aansluit. De Silvana Support kussens zijn er in zes verschillende uitvoeringen, dus voor iedereen een passend kussen! Kom langs in de winkel om te proberen welk kussen het beste bij u past!


Nu tijdelijk een gratis Dolce Gusto mini me cadeau bij aankoop van twee Silvana Support hoofdkussens! Klik hier voor meer informatie. 

Drukverlagend: Silvana Flexiform
Silvana Flexiform is een kussen dat zo zacht voelt als dons en de ondersteuning geeft van een drukverlagende traagschuim. Het past zich aan aan uw lichaamshouding. Ook dit kussen is voorzien van een schoudercontour, waardoor het mooi om uw nek sluit.

Anti-allergisch: Silvana Rebound
Silvana Rebound is een anti-allergisch hoofdkussen dat heerlijk zacht aanvoelt. Het bestaat uit ondersteunende holle vezelbolletjes. Die het kussen veerkrachtig houden en uw hoofd en nek ondersteund. Het kussen is wasbaar op 60 graden. Ook de Rebound is voorzien van een schoudercontour, waardoor uw nek goed aansluit.

Puur natuur: Silvana Sunda
Silvana Sunda is een wat steviger en natuurlijk kussen gemaakt van kapok. Een fijn kussen als u graag een 100% natuurlijk kussen wilt of als u veel transpireert. Kapok is een holle vezel en heeft daardoor een goede vochtregulatie. Ook het Sunda kussen is voorzien van schoudercontour, waardoor uw nek goed aansluit.
 
 
 Ondersteunend: Silvana Relax
Silvana Relax is een combinatie van veerkrachtige holle vezelbolletjes gemengd met latex sticks. Hierdoor krijgt het kussen iets meer body en behoudt het kussen de ventilatie. Ook zit er een ingebouwde nekrol in, waardoor dit kussen een optimaal ondersteunend gevoel geeft. Met een schoudercontour, waardoor het kussen goed om uw nek sluit.
Dooradembaar: Silvana Stirr up
Silvana Stirr up is een lekker stabiel kussen dat bovendien zeer geschikt is voor mensen die het snel warm hebben en/of transpireren. Doordat er om de tijk een extra 3D-laagje zit, is dit kussen dooradembaar en kan het makkelijker warmte reguleren. De Silvana Stir rup is voorzien van een schoudercontour, waardoor het kussen goed om uw nek sluit.
Climate control: Silvana Pitsstop
Silvana Pitsstop is een stevig, temperatuur regulerend kussen. Het textiel is voorzien van  Climate control; een bijzondere laag die de warmte opneemt als u het te warm heeft en het weer afgeeft als u gedurende de nacht de warmte weer nodig hebt. Het zorgt voor een continue temperatuur. Ideaal voor mensen die het snel warm hebben ‘s nachts. Ook voorzien van een schoudercontour, waardoor uw nek goed aansluit.Kom langs in de winkel om te proberen welk kussen het beste bij u past!


                             

 
Voor de complete collectie van Silvana kunt in Schagen terecht
Voor de Silvana Support collectie kunt u ook in Ursem terecht.

 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>