Daarom Nico van de Nes!

Al meer dan 90 jaar een familiebedrijf
Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat! De derde generatie (Nico en Jolanda van de Nes) en de vierde generatie (Kim en Lars) staan iedere dag met veel enthousiasme voor u klaar!

Persoonlijk, deskundig en eerlijk slaap- en interieuradvies
De aanschaf van een goed bed is een lastige klus. Maar bij ons is uw nachtrust in goede handen. Door te inventariseren wat uw wensen en eventuele fysieke klachten zijn, gaan we samen op zoek naar het bed dat het beste bij u past. Tijdens het proefliggen ervaart u de verschillen van slaapsystemen. Ook het kiezen van de juiste, sfeervolle aankleding kan soms een hele opgave zijn. Wij hebben alles in huis om u te inspireren en de mooiste materialen en kleuren te combineren tot uw persoonlijke smaak. Wij zijn geheel onafhankelijk, dat bekend geen beperkingen door een bepaald merk en geen voorraden waaruit verkocht moet worden. Voor iedere klant de perfecte slaapoplossing en interieur op maat!

Eigen bezorgers, monteurs en stoffeerders
Wij werken met eigen mensen in de buitendienst. Mannen met kennis van zaken en al jarenlange ervaring in het monteren en installeren van uw bed en het vakkundig stofferen van uw kamer en trap, monteren van raamdecoratie en het leggen van houten vloeren. U blijft niet zitten met de verpakkingen, die nemen zij weer mee terug. De bezorgdienst is flexibel en rijdt geen vaste routes, alles gebeurd op afspraak, dus wanneer het u uit komt.

 

Breed assortiment
In Schagen geven wij op 1000 m2 gestalte aan alles wat met slapen te maken heeft; matrassen, bedbodems, boxsprings, topdekmatrassen, hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel, linnenkasten en accessoires om een sfeervolle slaapkamer te creëren waar u tot rust kunt komen. 

In Ursem geven wij op 800 m2 gestalte aan sfeervol wonen en slapen. Alles wat met slapen te maken heeft én een breed assortiment tapijt, gordijnen, houten vloeren, rolgordijnen, jaloezieën.

Kwaliteitsmerken onder één dak
Wij werken met toonaangevende merken voor zowel slaapcomfort als woninginrichting. Doordat wij meerdere merken onder één dak hebben, kunt u gemakkelijk de merken met elkaar vergelijken.
Bij ons vindt u bekende merken als o.a.:

       Slaapcomfort                                Woninginrichting
- Auping       - Tempur                     - Luxaflex       - Desso           
- Pullman      - Avek                         - Parade         - ADO
- Norma        - Eastborn                   - Artelux         - Forinn
                  Klik hier om alle merken te bekijken

Actief door heel Noord-Holland
Wij leveren door heel Noord-Holland kwaliteitsbedden en woningstoffering. Van Den Helder, Julianadorp, Schagen, Waarland, Nieuwe Niedorp en Dirkshorn. Tot Heerhugowaard, Obdam, Ursem, Schermerhorn, de Goorn, de Rijp en de Beemster.

Gratis parkeren!
U kunt in beide winkels vóór de deur gratis parkeren!

            

 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>