Zonwering
                                   Spelen met licht... 

 

Geef uw huis haar eigen uitstraling met raamdecoratie uit onze uitgebreide collecties. Ieder raamdecoratie product wordt altijd precies op maat en met oog voor detail gemaakt. En uiteraard van te voren door ons ingemeten en gemonteerd.


                      Rol- en vouwgordijnen

Rolgordijn
De meest uitgebreide collectie
hoogwaardige rolgordijnen
met oplossingen voor ieder raam.
Stijlvolle functionaliteit, klassieke
en moderne dessins, prachtige
kleuren en unieke decoratieve
opties voor elk interieur. U kunt
kiezen voor optimale verduistering
of juist transparantie en prachtig
gefilterd daglicht.

Ook voor de kinderkamer zijn er vele
leuke en speelse mogelijkheden.
Denk bijvoorbeeld aan frisse kleuren
en levendige prints             

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen geven uw interieur een warme uitstraling. De collectie vouwgordijnen heeft schitterende stoffen en unieke details die deze collectie zo bijzonder maken.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rand in contrasterende kleur om het vouwgordijn net even meer uitstraling te geven. Alle vouwgordijnstoffen zijn ook geschikt voor gordijnen, zo kunnen we altijd een mooie, passende combinatie maken

 
 

Duo rolgordijn
Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. De ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. De stof van het duo rolgordijn bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaal je jouw lichtinval.  


De collectie duo rolgordijnen biedt ook verduisterende stoffen. Ideaal voor de slaapkamer! Het is dus mogelijk je gehele huis te voorzien van deze populaire collectie.  


                    

     


                                   PlisséPlissé- en dupligordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben één laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. De collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante, luchtdoorlatende en verduisterende stoffen. Wist u dat dupligordijnen een geschikte oplossing zijn voor een betere klimaatbeheersing in huis? De collectie biedt stoffen die ervoor zorgen dat er tot 46% minder lucht via het raam verdwijnt of binnenkomt. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw energiekosten
 

       

Alle raamvormen
Plissé- en dupligordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van driehoeksramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres: je vindt altijd het perfecte plissé- of dupligordijn. 
Een bijkomend voordeel is dat een plissé- of dupligordijn geluiddempend werkt als je een parket- of laminaatvloer hebt. 
                                       
Vrij pakket
Speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen. Het vrije pakket kan zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer uw privacy en het daglicht in huis.

                                Jaloezieën

Horizontale jaloezieën
De horizontale jaloezie is modieuzer dan ooit tevoren! De nieuwe collecties horizontale jaloezieën bieden eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit aluminium, transparante kunststof of hout. Horizontale jaloezieën zijn er in verschillende lamelbreedte, afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Als u voor een elegante uitstraling gaat, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De bredere varianten geven de jaloezie juist een stoer effect. Maak de jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

   

 
Vlinderjaloezieën
De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. De speciale lamellen bestaat uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Bij een parket- of laminaatvloer werkt een vlinderjaloezie tevens geluiddempend.
U kunt de vlinderjaloezie eenvoudig bedienen. Met een optrekkoord trekt u de vlinderjaloezie op of laat u hem neer, met het tuimelkoort vouwt u de lamellen open of dicht. Zo bepaalt u eenvoudig zelf de inval en de intensiteit van het licht.

Verticale jaloezieën
Herontdek de verticale jaloezie en zie hoe functionaliteit en moderne, strakke uitstraling uitstekend samengaan. De collecties verticale jaloezieën heeft een aantal bijzondere items en een zeer ruime keuze uit kleren, stof, materialen en lamelbreedten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een double-faced stof, die aan de voorkant een andere kleur heeft dan aan de achterkant waardoor u lekker kunt variëren. Voor een bijzondere ‘finishing touch‘ kiest u voor een houten of aluminium decoratiestrip.
Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, erkers en toogramen.
 


 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>